ANA DöNER ENSCHEDE

ANA DöNER ENSCHEDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AnA Döner Enschede. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2022 om 21:10 Doner van echte vlees, goede porties en lekkere uitgebreide salades. Het was lekker en goed op tijd bezorgd.
15 apr 2022 om 20:59 Het eten werd verassend snel bezorgd! Binnen 20 minuten al. De dönerbox was heel fijn en onwijs fijn dat de salade bestaat uit kool, ui en tomaat, dat past er namelijk uitstekend bij. Niet veel döner tenten doen dat, maar voegen enkel sla en tomaat t
30 mrt 2022 om 21:26 Wat een kwaliteit en service ,heerlijk !
20 mrt 2022 om 8:59 Altijd heerlijk eten, leuke mensen en snel.
25 feb 2022 om 20:25 Lekker eten en snel bezorgd
20 feb 2022 om 23:24 Goed vlees, supersnelle bezorging
9 feb 2022 om 16:01 eten was heerlijk...en veel.
28 jan 2022 om 19:11 Friet had langer gebakken kunnen worden. Was verder prima. Heb wel 1 uur en 20 minuten moeten wachten.
24 jan 2022 om 9:26 Het viel ons erg tegen. De kebab was smakeloos en droog. Ook misten wij iets van knoflook. Zat er wel saus in de doner? We hadden 1 blikje cola tekort. Ik vond het daardoor allemaal erg duur voor wat we kregen. Jammer.
21 jan 2022 om 22:31 Beste kapsalon die ik tot nu toe heb gegeten in Enschede .
19 jan 2022 om 21:08 De adana kebab was niet pittig, zoals wel bij anderen.
14 jan 2022 om 20:01 vlees was kurkdroog en niet vers; geen saus meegeleverd. Zeer teleurstellend. Eéns, maar nooit meer.